РОБОЧА ПРОГРАМА
Орієнтовна
структура навчальної дисципліни (типова програма)
Розділ (модуль)
|
Тема
|
Обсяг годин для окремих видів навчальних занять
і самостійної роботи (типова програма)
|
||||||
№
|
Назва
|
№
|
Назва
|
лекції
|
лабора-торні
|
практич-ні
|
самос-тійна робота
|
разом
|
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
1.
|
Загальні принципи зберігання і консервування продукції рослинництва
|
1.1.
|
Вступ
|
2
|
-
|
-
|
2
|
|
1.2.
|
Наукові принципи зберігання продукції
|
2
|
-
|
-
|
-
|
2
|
||
Всього за розділом
|
4
|
-
|
-
|
-
|
4
|
|||
2.
|
Технологія післязбиральної обробки зернових мас та підготовки їх до
зберігання
|
2.1.
|
Характеристика та фізіологічні властивості зернових мас як об’єктів
зберігання
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
2.2.
|
Очищення, сушіння та вентилювання зернових мас
|
2
|
4
|
-
|
2
|
8
|
||
Всього за розділом
|
4
|
5
|
-
|
4
|
14
|
|||
3.
|
Режими і способи зберігання зернових мас
|
2
|
-
|
-
|
-
|
2
|
||
4. Основи переробки продукції рослин-
ництва
|
4.1.
|
Виробництво борошна
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
|
4.2.
|
Технологія переробки зерна на крупи
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
||
4.3.
|
Виробництво хліба
|
2
|
-
|
-
|
-
|
2
|
||
4.4.
|
Технологія переробки олійних культур
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
||
4.5.
|
Основи виробництва біопалива
|
2
|
-
|
-
|
-
|
2
|
||
Всього за розділом
|
10
|
6
|
-
|
6
|
22
|
|||
5.
|
Загальні властивості плодів, овочів і картоплі як об’єктів зберігання та
переробки
|
5.1.
|
Морфологічні і фізіологічні особливості об’єктів зберігання
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
5.2.
|
Процеси, які відбуваються у масі плодоовочевої продукції під час
зберігання
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
||
Всього за розділом
|
4
|
2
|
-
|
4
|
10
|
|||
6.
|
Режими і способи зберігання врожаю плодів і овочів
|
6.1.
|
Характеристика режимів та способи зберігання плодоовочевої продукції
|
|||||
6.2.
|
Характеристика та технологічні
особливості сховищ
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
||
1
|
2
|
3
|
4
|
5
|
6
|
7
|
8
|
9
|
Всього за розділом
|
4
|
-
|
-
|
4
|
8
|
|||
7.
|
Особливості післязбиральної доробки та зберігання коренеплідних овочів
|
7.1.
|
Післязбиральна доробка та зберігання коренеплідних овочів
|
2
|
-
|
-
|
-
|
2
|
7.2.
|
Зберігання головок капусти, цибулі та часнику, плодових і зелених овочів
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
||
7.3.
|
Післязбиральна доробка та зберігання садовини та винограду
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
||
Всього за розділом
|
6
|
-
|
-
|
4
|
10
|
|||
8.
|
Основи переробки овочів, плодів та винограду
|
8.1.
|
Класифікація способів переробки.
Особливості плодоовочевої сировини та винограду як об’єкта переробки
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
8.2.
|
Технологія консервування
|
2
|
-
|
-
|
-
|
2
|
||
8.3.
|
Переробка винограду
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
||
8.4.
|
Мікробіологічні та фізичні способи консервування
|
2
|
2
|
-
|
-
|
4
|
||
Всього за розділом
|
8
|
2
|
-
|
4
|
14
|
|||
9.
|
Післязбиральна доробка, зберігання та переробка бульб картоплі
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
||
Всього за розділом
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
|||
10.
|
Зберігання та переробка коренеплодів цукрових буряків
|
10.1.
|
Зберігання коренеплодів цукрових буряків
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
10.2.
|
Основи технології переробки цукрових буряків
|
2
|
2
|
-
|
2
|
6
|
||
Всього за розділом
|
4
|
2
|
-
|
4
|
10
|
|||
11.
|
Технологія збирання, післязбиральна доробка та зберігання льоносировини
та шишок хмелю
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
||
12.
|
Збирання, післязбиральна доробка і зберігання тютюну та махорки
|
2
|
-
|
-
|
2
|
4
|
||
Всього
|
||||||||
Всього годин з навчальної
дисципліни
|
52
|
20
|
-
|
36
|
108
|
Немає коментарів:
Дописати коментар